Blog

Pokud chcete mít přístup ke všem článkům, je nutné se zaregistrovat. Registrace je rychlá a jednoduchá a umožní vám číst všechny články v plném rozsahu. Registrací se také stanete součástí naší komunity a budete mít přístup ke speciálním akcím a nabídkám. Pokud se chcete zaregistrovat, klikněte prosím na tlačítko "Přihlášení uživatele" v horní části stránky. Pokud máte již účet, stačí se pouze přihlásit. 

Děkuji vám za návštěvu mého blogu a těším se na vaši účast v naší komunitě.

Temný les

18.09.2022

Běžím přes vesnici, cesta se stáčí dolů do údolí. Stále utíkám, už se smráká, občas klopýtnu o kameny, ale pořád mě to nutí k pohybu. Srdce mi buší, jsem udýchaná, cítím zrychlený tep i jak se mi horko rozlévá celým tělem. Už mám všechna obydlí za zády a čeká mě táhlé stoupání. Zpomaluji a teď už krokem zdolávám dlouhý kopec přede mnou....

V některých dnech se vracím a rozpomínám ve své mysli a ve svém srdci na události, které z mého úhlu pohledu už minuly. Jsou to chvíle hlubokých vhledů při meditaci, v rozšířeném stavu vědomí.

Aránek

18.09.2022

Věrný přítel, čtyřnohý, chlupatý kamarád. Člen naší rodiny.

Nech se přenést do jiné reality, která je volně přístupná, avšak klíč, který ji odmyká,

Na okraji temného, hlubokého lesa, který vytváří nepropustnou, divokou ochranu před okolním světem, žije žena. Svým magickým umem pomáhá ostatním. Zná tajemství všech bylin, kořenů, stromů, minerálů, hub a jiných plodů a darů přírody.

K zemi se snáší bílé vločky jako peříčka a halí krajinu do měkké peřinky.

Let

18.09.2022

Letím prostorem, mohu vnímat pouze rychlost a proud vzduchu, který cítím v obličeji a po těle.