Blog

Pokud chcete mít přístup ke všem článkům, je nutné se zaregistrovat. Registrace je rychlá a jednoduchá a umožní vám číst všechny články v plném rozsahu. Registrací se také stanete součástí naší komunity a budete mít přístup ke speciálním akcím a nabídkám. Pokud se chcete zaregistrovat, klikněte prosím na tlačítko "Přihlášení uživatele" v horní části stránky. Pokud máte již účet, stačí se pouze přihlásit. 

Děkuji vám za návštěvu mého blogu a těším se na vaši účast v naší komunitě.

Vědomí lesa

18.09.2022

Maja se vrací zpět ve vzpomínkách a ty ji jako červená nit vedou do jednoho místa v jejím životě, jehož události zásadně ovlivnily celý jeho další průběh.

Johanka

18.09.2022

Vyděšená, desetiletá Johanka, utíká ulicí jak nejrychleji dovede. Běží bosa, stále se ohlíží, klopýtá po kluzkém povrchu oblých dlažebních kostek. Její vlnité, blonďaté vlásky, sahající až k pasu se natřásají a bílá, volná košilka až ke kotníkům, má urousané lemy. Je po dešti a cesta ještě nestihla uschnout.

Při pohledu shora, z perspektivy letícího ptáka, vidím nekonečnou, bujnou zeleň, kam oko dohlédne. Oceán zelených korun stromů bez začátku a konce, které se vlní ve větru a jejich dotýkající se větve a listy, vydávají praskající a šumivé zvuky. Tomu, kdo se zaposlouchá, šeptají o pozoruhodném a tajemném životě Matky džungle, který nepoznaný, dýchá...

Někdy se nám naskytne možnost odhalit roušku nevědomí a nahlédnout do životů, které paralelně plynou spolu s tím naším tady a teď.

Charlota

18.09.2022

Malá Charlotka s andělskými kudrlinkami pobíhá po dvorku.

Kdo jsem?

18.09.2022

Kolik rolí v životě zastávám? Jistě, je jich mnoho a mnoho jich mám už za sebou,